Bio-algeen tekući koncentrat

Primijenjuje se za: zelene površine, erozivnu zaštitu

Pakiranja i cijene: 

10L – NA UPIT

Novo napravljeni ili popravljani nasipi, strmine ili brane tretiraju se bio-algeen tekućim koncentratom tehnologijom hidrosjetve. Tretirane površine su trenutno zaštićene od erozije, čak ni jake kiše ne mogu učiniti štete. Dugogodišnjim ispitivanjem i promatranjem potvrdilo se da upotreba poliuronskih kiselina iz morske alge potiče biološki razvoj prirodnog ozelenjavanja. Bio-algeen tekući koncentrat uspješno se koristi i pri gašenju podzemnih i nadzemnih požara.

Opis proizvoda

Korisni linkovi:

BIO-ALGEEN tekući koncentrat analiza

 

Bio -algeen tekući koncentrat je dodatak tlu za uzgoj bilja koji se proizvodi od morskih algi i dostupan je u obliku tekućeg koncentrata organski kombiniranih spojeva ugljika poliuronske strukture.

Može se primjenjivati kroz cijelu godinu. Njegovo djelovanje unapređuje miješana i slabija tla za sve biljke ublažavanjem vanjskih utjecaja i stimuliranjem mikroflore.

Aplicira se hidrosjetvom kod ozelenjivanja neplodne zemlje, za sprječavanje razvijanja prašine na autocestama i radovima kraj ceste ili na cesti, kao i tiksotropno rješenje kod pojavljivanja erozije tla uvjetovane vjetrom i vodom u radovima na otvorenim kopovima, otpadnim deponijima i pješčanim dinama.

PRIMJENA:

Hidrosjetva: 100-200 g/m2 u 2 litre vode + ostala smjesa

Hidrosjetva bez humusa: 50 g/m2 u kombinaciji sa 125 g/m2 THK uz jako miješanje u 2 litre vode + ostala smjesa

Prevencija prašine: 100 g/m2 u 2 litre vode

Prevencija vodene i vjetro erozije i formiranje prašine na otvorenim kopovima, otpadnim deponijima i pješčanim dinama: 100-200 g/m2 u 2 litre vode + 60m3 20%-tne fluorindol-octene kiseline (30%-tna mješavina) obavezno snažno miješanje kaki bi se dobila gelasta struktura