Bio-algeen K-20

Primijenjuje se za: kompostiranje, lagune i septičke jame, biološku razgradnju masnoća, pročišćavanje voda, reduciranje neugodnih mirisa, zbrinjavanje otpada

Pakiranja i cijene: 

5L – 89.63 KM

10L – 173.16 KM

Ubrzava uklanjanje nečistoća i biološki razgrađuje ostatke masnoća, benzina, nafte i mazuta, te štiti od korozije. Spriječava nastajanje otrovnih plinova, te uklanja otpadne tvari iz vode. Upotrebljava se u postrojenjima za pranje vozila i tenkova, tunela, cesta, benzinskih crpki i td. Upotrebljava se i za kompostiranje komine masline.

Opis proizvoda

Korisni linkovi:

Bio-algeen K2 analiza

Bio-algeen K-20 koristi se za:

  • pročišćavanje voda
  • odmašćivanje
  • kompostiranje komine maslina
  • pranje strojeva i voznih parkova

Bio-algeen K-20 uspostavlja i održava biološku ravnotežu pri aerobnim procesima pročišćavanja voda. Bio-algeen K-20 izjednačava neujednačene sastojke u otpadnim vodama te omogućava brzo i ujednačeno biološko rastvaranje otrovnih dijelova.

Pri pranju vozila, uz blato i prašinu često otpadaju i određene količine teško razgradivih maziva i ulja koja zagađuju naš prirodni okoliš. Vijek njihova raspadanja izuzetno je dug i postoji opasnost od zagađivanja voda. Primjenom bio-algeen K-20 ulja i masti postaju bezopasni, omogućen je njihov ubrzan proces raspadanja, bez štetnih posljedica za čovjeka i okoliš, a dokazano je i njegovo antikorozivno djelovanje.

Bio-algeen K-20 redovito koristi NATO za održavanje svog voznog parka.

Bio-algeen K-20 spriječava razvoj sumporovodika i drugih loših mirisa.

Toksidacija: bio-algeen proizvodi nisu štetni za čovjeka, životinje i biljke!!!

Upute

150 g/m3 u najmanje 20 l vode, u dozacijama od 30-50 g/m3
30-50 g/ m3 za kućnu uporabu
Bio-algeen K-20 ulijeva se u vodu, a ne obrnuto